Praktiske oplysninger

Transport fra/til lufthavnen

Transporten fra lufthavnen til lejligheden kan foregå enten med taxa eller med busser.

Den nemmeste (og hurtigste) er at tage en taxa, som koster koster ca. €30 (ca. 230 kr).

Den billigste løsning (afhængig af, hvor mange personer der skal transporteres) er at tage med lufthavnsbussen (linje C6) ind til Alicante, og herfra tage bybus resten af vejen. Turen giver også mulighed for at se en del af havnen, stranden og byen.

Der er to muligheder, hvis man tager bussen - en for førstegangsbesøgende, som vil have den nemme løsning med et enkelt busskift og en for for den modige, som har mod på at skifte bus tre gange.

Se eller download Den sikre
Se eller download Den sjove

Tag på stranden

Hvis man vil en tur på stranden, kan man enten gå, tage bussen eller en taxa. Der er ca. 4 km til stranden fra Casa Drejer og det tager ca. 50 minutter at gå derned.
Man kan også tage offentlig transport. Der er tre muligheder, som tager mellem 36 og 46 minutter. Det er altså ikke meget hurtigere end at gå, men i sommervarmen er en bus eller sporvogn med aircondition måske at foretrække.

Se eller download rutebeskrivelserne her:

Hvis du lejer vores lejlighed, vil du kunne låne "rejsekort", som kan bruges til busser og sporvogne. Så du ikke behøver at betale med kontanter. En busbillet betalt med kontanter koster € 1,45 mens en tur med buskortet koster € 0,87. Børn op til 10 år kører gratis, men skal være i følge med en voksen.

Prisen på en tur med taxaen er pt. ukendt, men spar hellere pengene til hjemturen :-)

Internet & TV

Der er ikke internet i lejligheden, så man må eget bruge mobilt internet i stedet. Der er flere udbydere, der dækker området, men det virker som om Orange 4G fungerer bedst - men prøv jer frem.

Lejligheden har et TV, som er tilsluttet et spansk kabel netværk. De fleste kanaler er kodede, men der dog enkelte åbne reklamefinansierede kanaler. TV'et har indbygget Chromecast og det er derfor muligt at streame fra en enhed, som kører via et hotspot.

Bemærk at siden er under løbende opdatering