Markeder

Markeder er meget populære i Spanien, og hvert kvarter med respekt for sig selv har et marked. Sådan er det også i Alicante, så hvad enten du er til nipsting, antikviteter eller lokalt producerede grøntsager, så er der et marked for dig i Alicante.

Madmarkeder i Alicante

Udover det store Mercado Central, så har gademarkederne i Babel, Benalua og Carolinas også indendørsmarkeder, hvor du kan købe en masse lokale frugter, grønsager, kød, fisk og blomster.

Den bedste måde at få et overblik og markederne åbningstider, er at finde dem på Google Maps. Her vil man kunne se deres åbningstider.

Mercado Central de Alicante Link til Google Maps

Mercado Municipal De Carolinas Link til Google Maps

Mercado Benalua Link til Google Maps

Hoguera Mercado-Babel Link til Google Maps

Mercadillo Teulada Link til Google Maps

De fleste af madmarkederne i Alicante har åbent hele ugen undtagen søndag.

Los hippies de la Explanada marked

Dagligt afholdes der et stort marked på Explanada d\'Espanya. Her finder du alt fra smykker og keramikting til genbrugstøj. Om søndagen afholdes et større marked foran rådhuset. Markedet afholdes på én af de mest karakteristiske promenader i Alicante, som ligger modsat havnen, og er et absolut must at besøge, hvis du er til loppemarkeder.

Åbningstider: Mandag til fredag fra 11.30-14.30 og 17-20.30

Babel, Benalúa og Carolinas

Disse tre markeder er nogle af de største markeder i Alicante og afholdes i hver sin bydel. På markederne finder du alt fra tøj og sko til husholdningsredskaber og frugt og grønt. De tre markeder byder på mange af de samme boder, så vælg det marked, der ligger tættest på dig.

Åbningstider: Torsdag og lørdag fra kl. 7.30-13.30

Artesano marked

Artesano marked er Alicantes kunsthåndværksmarked. Her finder du alt fra patchwork og keramik til hjemmelavede smykker og billeder malet af lokale kunstnere. Her er alt inden for lokalt kunsthåndværk. Du har også mulighed for at få tegnet en karikaturtegning af dig selv på markedet.

Åbningstider: Fredag (Plaza Calvo Sotelo) og søndag (Plaza santa faz) fra kl. 10.30-14.30

Markedet Mercado de Filatelia y Numismática

Dette marked skiller sig ud fra alle de andre markeder i Alicante. På Mercado de Filatelia y Numismática finder du nemlig ikke boder med genbrugstøj, keramik og små nipsting, her finder du sjældne gamle mønter og frimærker. Så hvis du vil opleve et anderledes marked, så skal du tage et smut forbi Mercado de Filatelia y Numismática om søndagen.

Åbningstider: Søndag fra kl. 9-14