Seværdigheder nær Alicante

Aqualandia, Europas største vandland, ligger 30 minutters kørsel nord for Alicante. Her er noget for hele familien. Svøm med søløver, få adrenalinen op at pumpe i de vildeste vandrutschebaner, slap af i de stille floder, afprøv dig selv i sportsbassinet, dyk ind i et vandfald… Det er vandhundenes paradis! Og der er selvfølgelig også tænkt på de mindste! Bemærk at der er lukket fra sidst i september til omkring 1. juni!

Vergel Safaripark er en park for hele familien, som ligger cirka en times kørsel fra Alicante. En stor del af parken er kør selv-område, hvor løver, leoparder, tigre, zebraer og mange andre dyr kommer helt tæt på bilen! Der er også et område, hvor du kan færdes ude blandt lidt mindre vilde dyr såsom grise og ponyer. Flere gange dagligt giver søløverne og delfinerne et underholdende show. Endelig er der et stort legeområde med go-carts og et minitog.

Cuevas de Canelobre er en 150 meter lang drypstensgrotte under jorden ca. 25 km fra Alicante nær byen Busot. Grotterne har en spændende historie, og de blev bl.a. benyttet som skjulested under den spanske borgerkrig. I dag kan du komme på guidet rundtur i Cuevas de Canelobre, hvor du har mulighed for at beundre de enorme drypsten. Nogle af drypstenene er op mod 12 meter lange.

Hvis du er heldig er der koncert, når du besøger Cuevas de Canelobre. Det er nemlig et yderst populært sted at afholde koncerter, fordi akustikken er så god i grotten.

Selvom Cuevas de Canelobre ligger under jorden, befinder den sig alligevel 700 meter over havets overflade. Det er fordi indgangen til Cuevas de Canelobre ligger på en skråning på bjerget Cabezón de Oro. Herfra oplever du en skøn udsigt ud over området og det azurblå middelhav.

Læs mere om drypstensgrotten Cuevas de Canelobre

Nogle af Spanien bedste golfbaner

Er Spanien målet for din næste golfferie, og drømmer du om fremragende golfbaner? Området fra Alicante og ned mod Torrevieja er hjemsted for nogle af Spaniens bedste golfbaner. Kun 8 km. fra centrum ligger en af de bedste og smukkest anlagte baner, nemlig Alicante Golf, som er designet af Seve Ballesteros. Andre skønne golfbaner er Club de Golf Bonalba og mesterskabsbanen Villaitana, som er designet af Jack Nicklaus. Derudover er der La Sella Golf, hvor Jose Maria Olazabal, har haft en heldig finger med i spillet på 9 af banens huller, og endelig bliver Las Colinas og Lo Romeo fremhævet som gode golfbaner.