Seværdigheder nær Alicante

Aqualandia, Europas største vandland, ligger 30 minutters kørsel nord for Alicante. Her er noget for hele familien. Svøm med søløver, få adrenalinen op at pumpe i de vildeste vandrutschebaner, slap af i de stille floder, afprøv dig selv i sportsbassinet, dyk ind i et vandfald… Det er vandhundenes paradis! Og der er selvfølgelig også tænkt på de mindste!

Vergel Safaripark er en park for hele familien, som ligger cirka en times kørsel fra Alicante. En stor del af parken er kør selv-område, hvor løver, leoparder, tigre, zebraer og mange andre dyr kommer helt tæt på bilen! Der er også et område, hvor du kan færdes ude blandt lidt mindre vilde dyr såsom grise og ponyer. Flere gange dagligt giver søløverne og delfinerne et underholdende show. Endelig er der et stort legeområde med go-carts og et minitog.

Nogle af Spanien bedste golfbaner

Er Spanien målet for din næste golfferie, og drømmer du om fremragende golfbaner? Området fra Alicante og ned mod Torrevieja er hjemsted for nogle af Spaniens bedste golfbaner. Kun 8 km. fra centrum ligger en af de bedste og smukkest anlagte baner, nemlig Alicante Golf, som er designet af Seve Ballesteros. Andre skønne golfbaner er Club de Golf Bonalba og mesterskabsbanen Villaitana, som er designet af Jack Nicklaus. Derudover er der La Sella Golf, hvor Jose Maria Olazabal, har haft en heldig finger med i spillet på 9 af banens huller, og endelig bliver Las Colinas og Lo Romeo fremhævet som gode golfbaner.