Lejligheden

Lejligheden ligger i Juan XXIII, et kvarter i den nordøstlige udkant af Alicante. Området er måske ikke specielt spændende, men det er nemt at komme med offentlig transport til det pulserende centrum, de indbydende strande, marinaen med de store lystyachts, samt til lufthavnen.

Lejligheden ligger på 2. sal og den er på 78 m2  og der er sovepladser til seks voksne. Lejligheden indeholder en stue med direkte adgang til altan, tre værelser, et toilet/bad, samt køkken med gaskomfur, el-ovn, køle/fryseskab og vaskemaskine.

Lejligheden ligger tæt på et busstoppested og et større supermarked. Der ligger også to små og meget lokale tapas barer lige overfor lejligheden.

Stuen

Stuen har en tre-personers sofa, et lille todelt sofabord, to lænestole, en fodskammel og et spisebord med fire siddepladser. Spisebordet kan trækkes ud, så man kan sætte to ekstra stole til.

Der er et tv-bord med er 40" smart-tv, som har indbygget Chromecast. Der er dog ikke internet i lejligheden, så man skal bruge er mobilt hotspot, for at kunne benytte Chromcasten. Der står en JBL bluetooth højtaler på tv-bordet.

De to loftlamper i stuen, samt loftlampen på altanen kan tændes og slukkes vha. hver sin fjernbetjening. Lysstyrke og -farve kan også justeres med fjernbetjeningerne.

Fra stuen er der via en skydedør adgang til altanen, hvor der er et havesæt med to "liggestole" og to små borde. Altanen har skydevinduer, som kan åbnes, samt en markise, som kan rulles ned foran vinduerne.

Der er desuden en transportabel ventilator, som kan køle lidt om sommeren og varme om vinteren.

Master bedroom

Lejlighedens master bedroom har en dobbeltseng (160 cm x 200 cm) og to sengeborde med bordlamper. Der er en loftlampe med ventilator samt et indbygget klædeskab.

Melonværelset

"Melonværelset" (navngivet efter farven på den ene væg) har to enkeltsenge (90 cm x 200 cm) og sengeborde med bordlamper. Loftlampen har indbygget bluetooth højtaler, samt fjernbetjening til justering af lysstyrke og -farve. Værelset har et indbygget klædeskab med spejl i dørene.

Det lille værelse

Det mindste værelse har også to enkeltsenge (90 cm x 200 cm), samt en kommode og et spejl.

Klædeskabet i dette værelse bruger vi til vores private ting, og det er derfor aflåst.

Køkkenet

I køkkenet er der et gaskomfur, en el-ovn, køleskab med fryser, samt en vaskemaskine. Der er desuden en mikrobølgeovn, en elkedel, en Bodum stempelkande til kaffe, en brødrister og en håndmikser. Der er også et strygebræt og et strygejern i køkkenet.

Køkkenvinduet har et stort skydevindue og herfra er der adgang til en tørresnor.

I køkkenet befinder lejlighedens rengøringsremedier sig også (støvsuger, gulvmoppe og tørrestativ mm).

Huset el-vandvarmer, automatsikringer, samt vandmåler og -afbryder befinder sig også i køkkenet.

Se billeder fra området og lejligheden her

Det er ikke tilladt at ryge eller at have husdyr i lejligheden!

Vi lejer kun ud til familie, venner/kollegaer og venners venner!!