Restauranter i Alicante

Der er selvfølgelig et utal af restauranter i Alicante, og det er derfor næsten umuligt at anbefale nogen frem for andre. Vi har dog været nogle steder, som vi synes bør fremhæves, så her er vores korte og meget subjective liste:

L' Atelier

L' Atelier er en fantastisk lille restaurant, som er godt gemt i en af de små gader i centrum. Der er kun få siddepladser, og man bør altid reservere bord for at være sikker på at kunne få et bord.

Link til hjemmeside og Facebook

Burro Canaglia Bar & Resto

Denne restaurant har vi endnu ikke besøgt, men vi har fået den anbefalet, så den skal prøves. Lækker mad, god betjening (engelsktalende) og rimelige priser. Restauranten har en hjemmeside med menukort og booking.

Link til Google Maps og hjemmeside med menu og booking

Tapa-Caña (D'Tablas)

Tapa-Caña (D'Tablas) ligger i centrum tæt på Ramblaen. De har et meget specielt koncept, hvor tjenerne går rundt med fade med forskellige slags tapas. Alle tapas ligger på et bræt, og når man skal betaler, kommer tjeneren og tæller de tomme brædder og glas. Et lille, spændende sted med en munter stemning.

Link til hjemmeside og Facebook

The Garden

En restaurant som ligger på turen hjem fra centrum, hvis man tager bus 6. Vi har besøgt den en enkelt gang, og det er et sted vi med sikkerhed vil vende tilbage til. Priserne er fornuftige, uden at været billige (efter spanske forhold). Vi kom af med 37 € for to forretter, to hovedretter og tre glas vin. Portionerne var så store, at vi kunne have delt en forret og en hovedret. De har ingen hjemmeside eller Facebook side, men er oprettet på Google Maps.

Link til Google Maps

El Buen Comer

El Buen Comer er en spansk restaurant tæt på Sankt Nikolau kirken og Ramblaen. De har bla. en relativ billig tre-retters menu til både frokost og aften.

Link til hjemmeside og Facebook

Colonial Buffet

Colonial Buffet er en stor buffet restaurant med et meget stort udvalg af mad af alle typer. Priserne er særdeles rimelige, dog er det dyrere i weekenden og på helligdage.
Der kan godt være lidt larm og på helligdage skal man have bestilt bord, hvis man ikke vil stå udenfor og vente på et ledigt bord.

Link til hjemmeside og Facebook

Bemærk at siden er under løbende opdatering