Restauranter i Alicante

Der er selvfølgelig et utal af restauranter i Alicante, og det er derfor næsten umuligt at anbefale nogen frem for andre. Vi har dog været nogle steder, som vi synes bør fremhæves, så her er vores korte og meget subjective liste:

L' Atelier

L' Atelier er en fantastisk lille restaurant, som er godt gemt i en af de små gader i centrum. Der er kun få siddepladser, og man bør altid reservere bord for at være sikker på at kunne få et bord.

Link til hjemmeside og Facebook

Tapa-Caña (D'Tablas)

Tapa-Caña (D'Tablas) ligger i centrum tæt på Ramblaen. De har et meget specielt koncept, hvor tjenerne går rundt med fade med forskellige slags tapas. Alle tapas ligger på et bræt, og når man skal betaler, kommer tjeneren og tæller de tomme brædder og glas. Et lille, spændende sted med en munter stemning.

Link til hjemmeside og Facebook

El Buen Comer

El Buen Comer er en spansk restaurant tæt på Sankt Nikolau kirken og Ramblaen. De har bla. en relativ billig tre-retters menu til både frokost og aften.

Link til hjemmeside og Facebook

Colonial Buffet

Colonial Buffet er en stor buffet restaurant med et meget stort udvalg af mad af alle typer. Priserne er særdeles rimelige.

Link til hjemmeside og Facebook

Bemærk at siden er under løbende opdatering